środa, 5 lutego 2014

Koktajl truskawkowy z masłem orzechowym



Koktajl w kolorze różowym dla fanów masła orzechowego. Jego smak wysuwa się na pierwszy plan.

Składniki na 2-3 porcje:
  • 2 szklanki truskawek (mrożonych lub świeżych)
  • 400 g jogurtu greckiego
  • 1 łyżka masła orzechowego
  • 1 banan


Banan obrać ze skórki. Truskawki rozmrozić. Wszystkie składniki umieścić w blenderze i zmiksować.

4 komentarze:

  1. Truskawka i masło orzechowe to bardzo ciekawe połączenie. Z chęcią wypróbuję :) ! Zapraszam do siebie ;).

    OdpowiedzUsuń
  2. tęsknię za tymi świeżymi, od razu bym wypróbowała połączenia z masłem orzechowym :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja też nie mogę się doczekać tych świeżych :) pozdrawiam

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...