Składniki na 3-4 szklanki:
- 1 szklanka mleka
- 1,5 szklanki truskawek (poza sezonem mrożone)
- 1 łyżka syropu z agawy
- 1/2 banana
- 1 szklanka soku jabłkowego
- 2 garście jarmużu
- 1/ 2 ananasa
Do blendera wlać mleko, dodać truskawki oraz syrop z agawy. Zmiksować i przelać do szklanek. Blender umyć. Wlać do niego sok jabłkowy. Dodać kawałki ananasa, banana oraz jarmuż. Zmiksować. Wylać na truskawkową część. Spożywać od razu. Smacznego!
wygląda fantastycznie!
OdpowiedzUsuńdziękuję :) pozdrawiam
UsuńJeny! Ale fajne, pastelowe kolorki! Aż chce się jeść :D
OdpowiedzUsuńCudowne kolorki! Smaczności. :)
OdpowiedzUsuń